Online opmåling

Online opmåling

Udfyld vores Opmålingsskema!

Så sender vi et uforpligtende tilbud indenfor 2 hverdage.

Lad os komme i gang

Forhandlerliste

Forhandlerliste

Find din nærmeste forhandler

Landsdækkende salg & service.

Forhandlerliste

cookie- og privatlivspolitik

Cookie politik

En cookie er en lille tekstfil, som lagres i brugerens browser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari eller Opera).

Vi anvender cookies på hjemmesiden for f.eks at kunne spore antallet af besøgende på vores hjemmeside. De anvendte cookies indeholder ingen personlige oplysninger, og informationerne som modtages er derfor anonyme. De anvendte cookies er ikke programmer og indeholder ikke virus.

Hvad bruges cookies til på vores websites?

Vi anvender cookies på vores hjemmeside til trafikmåling og adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering. Du kan altid afvise cookies, hvis din browser tillader det. Se afsnittet herunder: ”Hvordan undgår jeg cookies”. Afvisning af cookies kan dog være årsag til at du får en forringet oplevelse på nogle hjemmesider.

Hvordan undgår jeg cookies?

Ved at benytte vores website acceptere du brugen af cookies fra os. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se eksempelvis vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Privatlivspolitik

Personoplysninger 
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi visse informationer, som kan henføres til dig via cookies.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke undersider du klikker på (interesser).

Kontaktformular & Onlineopmålingskema
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil eller selv indtaster informationerne behandles f.eks.: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Dette vil typisk være i forbindelse med brug af kontaktformularen eller ved ønske om at modtage et tilbud fra os.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig og giver os mulighed for at kunne levere den service/tilbud du har efterspurgt.  

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Alutechporte.dk (Qport ApS) sælger eller videregiver ikke dine oplysninger - Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke dertil.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver og dataansvarlig
Websitet https://alutechporte.dk/ udbydes og drives af:

Qport Aps
Østervangsvej 17, Vejrumbro
DK-8830 Tjele

CVR: 37957968

Telefon: 70 23 90 32

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 





Online opmåling

Online opmåling

Udfyld vores Opmålingsskema!

Så sender vi et uforpligtende tilbud indenfor 2 hverdage.

Lad os komme i gang

Forhandlerliste

Forhandlerliste

Find din nærmeste forhandler

Landsdækkende salg & service.

Forhandlerliste